Fortsatt stengt skole - ny informasjon til elever og foresatte 25.mars 2020

Klikk for stort bilde Privat Myndighetene har forlenget smitteverntiltakene til og med 13. april. Som tidligere besluttet av fylkeskommunen vil skolen fortsatt være stengt og dagens organisering av undervisningsopplegget fortsette fram til påskeferien.

Pedagogene arbeider aktivt med å videreutvikle opplegget for nettstøttet hjemmeskole, så elevene får et best mulig tilbud. Uteblivelse fra de digitale læringsøktene i perioden vil ikke komme på vitnemålet som fravær, men oppmøte på fellesøktene og oppfølgingen av arbeidet vil registreres. Slik skaffer vi oss oversikt over hvorvidt arbeidet følges opp, noe som blant annet vil være viktig ved fastsettelse av standpunktkarakter.

Elever og foresatte som har spørsmål eller tilbakemeldinger, bes henvende seg til kontaktlærer. Vi minner også om at elevtjenesten kan bistå ved behov, se kontaktinformasjon på skolens hjemmeside. Jeg ønsker alle lykke til videre med arbeidet i en utfordrende situasjon.  Jeg oppfordrer samtidig alle til å følge retningslinjene fra helsemyndighetene og lokale myndigheter. I gårdagens statistikk var det ingen nye smittede registrert i Nordland. Dette betyr forhåpentligvis at tiltakene nytter.

Med vennlig hilsen Kim Unstad, rektor