Klikk for stort bildeKlikk for stort bilde Kenneth Eliassen-Winje

De fleste utdanningsprogrammer har undervisning i skolen (Idrettsgata 64) på Leknes som vi flyttet inn i desember 2019. Byggfag er fortsatt på sin tidligere adresse rett ved skolen (Vardeveien 14).

Skolen har praksis- og kaianlegg samt skolens øvingsfartøy på Gravdal (Gundersens vei 10) ved siden av Lofoten maritime sikkerhetssenter.

Vi tilbyr åtte utdanningsprogrammer og har mellom 500 - 600 elever og rundt 150 ansatte i ulike stillinger.

Nordland fagskole, Lofoten maritime er samlokalisert med oss i skolen på Leknes.

Vår rektor er Kim Unstad.

Fagene som kan velges hos oss, er historie og filosofi, markedsføring, strategi og ledelse, sosiologi og sos.antropologi, rettslære, internasjonal engelsk, økonomistyring, breddeidrett, samfunnsfaglig engelsk, politikk og menneskerettigheter, engelskspråklig litteratur og kultur og sosialkunnskap.

Fagene biologi, fysikk, kjemi, matematikk og informasjonsteknologi

På denne siden er det samlet en del informasjon fra studieleder. Dette er informasjon som gjelder elever på studieforberedende studieprogram spesielt.

På denne siden er det samlet en del informasjon fra studieleder. Dette er informasjon som gjelder elever på yrkesfaglige studieprogram spesielt.