Skolestart 2017/2018

Tilbudet du takket ja til
Vest-Lofoten videregående skole har i alt ni ulike utdanningstilbud, i tillegg har skolen et opplærings- og utviklingssenter. Les mer om studiet.

Ansatte ved skolen
Det er nesten 200 ansatte på skolen, som hå hver sin måte jobber for å gjøre din skolehverdag best mulig. Her finner du listen over alle ansatte. Noen er det viktig å bli raskt kjent med, og de har vi samlet en oversikt over her (PDF, 656 kB).

Skoleskyss (PDF, 315 kB)
Kort informasjon om skoleskyssordninger og henvisning til reglementet og søknadskjema som ligger på høyre side.

Brukermanual for søknad for skoleskyss. (PDF, 2 MB)

søke skoleskyss

Leie av pc'er og læremidler.

Ved starten av skoleåret 2017/2018 tar Nordland Fylkeskommune i bruk et nytt system som vil forenkle det administrative rundt ElevPC-ordningen og gratis læremiddelordning. (I første omgang vil dette kun gjelde høstens Vg1-elever.)

elevavtale.nfk.no

Skolebevis (PDF, 90 kB)
Alle elevene får utdelt skolebevis.

Elevbetaling (PDF, 88 kB)

Stipend og studielån