Helse- og oppvekstfag ved Vest-Lofoten videregående skole

Helse og oppvekstfag - Klikk for stort bilde

Det er stor etterspørsel etter deg med utdanning innen helse- og oppvekstfag, og behovet vil bare øke i årene som kommer. Det vil alltid være bruk for deg!

 

        VG1 Helse- og oppvekstfag       VG2 Helsearbeiderfag 

 

Opplæringen i felles programfag skal medvirke til å dekke kompetansebehovet i samfunnet innenfor oppvekst-, helse- og sosialtjenestene. For å fremme helse både for den enkelte og for samfunnet som helhet skal helse- og sosialfagene gi kunnskap om helsefremmende arbeid, livsstilsykdommer og arbeidsmiljø.

Utdanningsprogrammet fører fram til yrker hvor egne holdninger, kunnskaper om helsefremmende arbeid, livsstilssykdommer, arbeidsmiljø og kulturforskjeller er viktig, og hvor det stilles krav til helhetlig tenkning og tverrfaglig samarbeid.  

Når du velger yrker innen helse- og oppvekstfag, får du mulighet til å arbeide med ulike områder innen helse-, sosial- og oppvekstsektoren . Du kan velge yrker innenfor hjemmebaserte tjenester, sykehus, ambulanse, syke og aldershjem, barnehage, legekontor, tannlegekontor, apotek, fotklinikker, hudklinikker og som renholdsoperatør.

Ansvarlig Annie Arntsen. Sist endret 08.04.2016
Fant du det du lette etter?
 
 

Kontaktinformasjon

 • Rektor: Kim Unstad
 • Besøksadresser:
  Leknes - Storgata 60
  Gravdal - Risaksla 25
 • Postadresse:
  Postboks 23
  8376 Leknes

 

 

Fakturaadresse:
Nordland fylkeskommune
Fakturamottak
8048 Bodø

 

 


Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS