Skolene - Klikk for stort bilde

Vest-Lofoten videregående skole og Lofoten maritime fagskole har studiested både på Leknes og Gravdal.

Vi tilbyr åtte utdanningsprogrammer og har mellom 600 og 700 elever og rundt 180 ansatte i ulike stillinger.

Vi har for tiden spredte lokaliteter, men venter på at vi skal komme i gang med nybygg i tilknytning til studiested Leknes.

Skolens rektor heter Kim Unstad

Sist endret 05.09.2016 14:21

På denne siden er det samlet en del informasjon fra studieleder. Dette er informasjon som gjelder elever på yrkesfaglige studieprogram spesielt.

På denne siden er det samlet en del informasjon fra studieleder. Dette er informasjon som gjelder elever på studieforberedende studieprogram spesielt.

Realfag

Fagene biologi, fysikk, kjemi, matematikk og informasjonsteknologi

sråk, samfunnsfag og økonomi

Fagene som kan velges hos oss, er historie og filosofi, markedsføring, strategi og ledelse, sosiologi og sos.antropologi, rettslære, internasjonal engelsk, økonomistyring, breddeidrett, samfunnsfaglig engelsk, politikk og menneskerettigheter, engelskspråklig litteratur og kultur og sosialkunnskap.